Hallo!

Welkom op mijn blog! Op dit moment heb ik nog geen benul van wat ik aan het doen ben, maar het idee erachter is (je raadt het al) dat je hier kunt zien wat mij zo bezighoudt. En dit is wat ik vandaag heb (af)gemaakt: een fotodisplay naar voorbeeld van de Britse Mandy Anderson. Ze gaf vorige week de workshop ‘Dubious Doily’ op Scrap-A-Ganza.

dscn6557

dscn6558

One thought on “Hallo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.