Challenge

In Ali Edwards’ nieuwsbrief van deze week (aezine • life art newsletter | volume one | issue twenty) stond de volgende uitdaging:

weekly challenge | 20 things In honor of issue number twenty this week the challenge is all about creating something that features 20 things. It could be a layout about your 20 favorite things, 20 favorite memories, 20 favorite foods, just 20 of something.

Wachtend op de trein naar huis, zat ik daar een beetje over na te denken. Twintig lijkt veel, maar aan twintig favoriete dingen zit je zo. Denk maar aan favoriete gebruiksvoorwerpen, gerechten, films, liedjes of boeken. Eenmaal thuis kwam ik op twintig van mijn favoriete geuren (wel in willekeurige volgorde):

 1. Vanille
 2. Kaneel
 3. Chocolade
 4. Koffiepads
 5. Earl Grey
 6. Dennenbos
 7. Zee
 8. Rozen
 9. Lavendel
 10. Aardbeien
 11. Basilicum
 12. Rozemarijn
 13. Appeltaart
 14. Brood
 15. Chanel no 5
 16. Zwitsal
 17. Wierook (OK, niet alles, maar: ‘herfstblaadjes’, mirre, amber, olibanum)
 18. Schoon beddengoed
 19. Kamperfoelie
 20. Harold