De tijd vliegt (echt!)

Het afgelopen half jaar heb ik de vervolgcursus fotografie gevolgd bij Scholen in de Kunst. Omdat de deelnemers het fotograferen na afloop toch een beetje willen bijhouden en omdat het zo’n leuke groep cursisten is, hebben we afgesproken om elkaar nog eens te zien. De intentie is om elkaar opdrachten te geven en om af en toe een excursie te ondernemen.

Voor de eerste opdracht ‘De tijd vliegt’, heb ik foto’s gemaakt tijdens de diplomering op school. Dat viel niet mee, want op de dag zelf was het zo mogelijk nog hectischer dan normaal!

dscn7282klein.jpgdscn7285klein.jpgdscn7308klein.jpg

Gisteren gingen we met z’n allen naar het Nederlands fotomuseum in Rotterdam. Een enthousiaste mevrouw gaf ons een rondleiding van een uur. Ze gaf veel interessante informatie, maar we gingen in zo’n vogelvlucht door het museum, dat ik het gevoel heb nauwelijks iets te hebben gezien. Dat wordt dus nog een keer teruggaan!!!

Vervolgens hebben we heerlijke boterhammen gegeten bij Club Rotterdam, met uitzicht op de ms Rotterdam (!). Het was ook nog de bedoeling om de resultaten van onze eerste opdracht te bekijken, maar… ik had geen tijd meer! Ik moest de groep vroegtijdig verlaten voor een andere afspraak in Rotterdam…

Want op datzelfde moment was bij Pien’s Atelier het designteam bijeen! Omdat ik natuurlijk pas ‘s middags kwam, viel ik middenin de voorbereidingen van Pien’s Album Track. Ik verklap niks, maar het wordt ontzettend gaaf! 

Het was erg gezellig en leuk om mijn ‘collega’s’ te ontmoeten. Ze zijn niet alleen erg getalenteerd, maar ook nog eens heel aardig! In eerste instantie heb ik alleen toegekeken, maar na het heerlijke (pizza!)diner heb ik zelfs nog wat meegescrapt. Ik ging naar huis met twee pizzadozen vol materialen en heel veel scrapzin!

Al met al een lange, maar wel een heel geslaagde dag in Rotterdam!