Vakantiegevoel

Ken je dat: zeeën van tijd en massa’s ideeën om uit te voeren? Maar dat er dan toch niks uit je handen komt? Vandaag was het mijn eerste, ‘echte’ vakantiedag. Het principe van vakantie is natuurlijk dat je niks hoeft. Maar dat gaat er bij mij op dit moment nog niet echt in… 

Dus dat mijn dag vandaag bestond uit uitslapen, het bekijken van achterstallige afleveringen van Gilmore Girls, het maken van een boodschappenlijst, twee keer boodschappen doen, internetten en mailen en een beetje scrappen, dat geeft mij een wat onrustig gevoel. Zo’n gevoel van dat ik veel meer uit mijn dag had kunnen halen. Volgens Harold is dat normaal; zijn het een soort ontwenningsverschijnselen. Hoe dan ook, ik heb me duidelijk nog niet overgegeven aan het vakantiegevoel…

One thought on “Vakantiegevoel

  1. Hé Marsha,

    Wat herkenbaar dit verhaal!! Bij mij heeft dit gevoel ongeveer de hele vorige week geduurd. Wanneer ik, tijdens de sporadische zonnige momenten, besloten had om lekker met een boek buiten te gaan zitten….kwam er na 1 bladzijde alweer dat onrustige gevoel dat ik iets moest gaan doen. Ik ben inmiddels al 3x in hetzelfde boek begonnen! Hopelijk gaat het vakantiegevoel zich, zowel bij jou als bij mij, deze week settelen in lichaam en geest. Geniet er van!
    Liefs Heleen

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.