Shoppen

Harold en ik zijn vandaag even in de stad geweest. Ik wilde graag bij Didi kijken, want het is nog steeds opruiming. En ik ben nog geslaagd ook, maar… helaas (of moet ik zeggen natúúrlijk) verliet ik het pand ook met drie niet afgeprijsde kledingstukken.

Harold zei meteen dat ik daarmee mijn budget voor de komende maand ook al heb verbrast. En ik ga nog naar Antwerpen… Bovendien heb ik mijn zinnen gezet op een nieuw paar schoenen… 

Nou ben ik een beetje een schoenensnob. Ik wil eigenlijk maar één merk en dat merk is te koop in mijn favoriete Antwerpse schoenenwinkel. Maar de vorige keer dat we daar waren, hadden ze geen enkele (leuke) schoen in mijn maat!

Dat was me nog nooit overkomen, dus nu ben ik gaan googelen naar alternatieve adressen waar ze het merk ook verkopen. En kijk wat ik heb gevonden: Shop – Fly London! Ik kan ze dus ook gewoon online kopen!!! Maar alleen in noodgevallen natuurlijk, want echt shoppen is wel zo leuk.

dscn2878.jpg

Foto: juni 2006

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.