Uitgeglitterd

dscn7588.jpg

Normaal gesproken ben ik niet zo van de glitter en ik weet inmiddels ook weer waarom. De afgelopen dagen heb ik me uitgeleefd op een project voor Pien en tja, dat vroeg nou eenmaal om glitter… En nu zit het overal en in het hele huis! Ik ben even uitgeglitterd: tijd om op te ruimen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.