Mmm… Bruschetta

dscn7590.jpg

Hier kunnen Harold en ik dus geen genoeg van krijgen. Zo simpel, maar o zo lekker. Tijdens onze vakantie in Italië hebben we het een paar keer gegeten, dus toen er bij de supermarkt speciaal bruschettabrood lag, konden we dat natuurlijk niet laten liggen…

Neem wat reepjes basilicum, in blokjes gesneden tomaten en een beetje olijfolie en hussel dit door elkaar met wat zout en zwarte peper uit de molen. Rooster (Italiaans) witbrood (circa 5 minuten in de oven) en wrijf het in met een gepeld teentje knoflook. Verdeel het tomatenmengsel over het brood en klaar is het. Neem een hap, doe je ogen dicht en waan je in Italië!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.