Voorzorgsmaatregel

dscn7594.jpgdscn7591.jpg

Harold is de trap aan het behandelen met afbijtmiddel. Erg vies, maar ik geloof dat het lukt. Vorig jaar zomer had ik de oude vloerbedekking al van de trap getrokken en tussen alle andere klusprojecten door heeft Harold daarna, stukje bij beetje, alle schuimresten eraf gekrabt met zo’n elektrische krabber. Schuimloos was voor mij al voldoende geweest, maar Harold wil nu kijken of de verf er ook afgaat, zodat we de trap kunnen schilderen in plaats van opnieuw bekleden. 

One thought on “Voorzorgsmaatregel

  1. Hee Marsha… wij hebben ook twee jaar geleden onze trap kaal gekregen. Het was een enorme klus, maar het lukte wel. Alleen de stootborden (= verticale delen) van de trap waren erg beschadigd, dit hebben we opgelost door er dunne plaatjes MDF tegenaan te plakken. Daarna alles gekit, gegrond etc. Is heel mooi geworden! Nadeel: je loopt een geverfde trap HEEL snel kaal en als je er iets op laat vallen is je verf beschadigd… Dus denk er nog maar eens goed over na…
    Liesbeth

Comments are closed.