Goed nieuws en slecht nieuws

Ik ben een paar dagen bij mijn vader in België. Het goede nieuws is dat ik vandaag met Klari naar Antwerpen ben geweest en dat ik eindelijk nieuwe schoenen heb gekocht! Het slechte nieuws is dat Klari zich na de lunch heeft verstapt. Eerst ging het nog wel, maar na een tijdje kon ze bijna niet meer lopen van de pijn. Op dit moment is mijn vader met haar naar de dokter om na te laten kijken of er niet iets gebroken is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.