Vierkante ogen

cw-gilmoregirls-prt-episode769-a_005174-728d03-281x374.jpg

Het is een heeeel rustig dagje vandaag. Ben vanmorgen vroeg begonnen met iets wat alleen in de vakantie kan: TV-kijken. Ik heb een Gilmore Girls-marathon gehouden voor mezelf. Normaal gesproken kijk ik de serie gewoon op TV, maar ik had een paar afleveringen gemist en vanmorgen heb ik mijn schade ingehaald. En zelfs meer dan dat, want ik heb meteen het hele seizoen afgekeken. Het hele laatste seizoen… Jammer hoor!

 dsc05114.jpg

Verder heb ik vanmiddag wat inspiratie opgedaan op internet. Via ArtsyMama ben ik op heel wat leuke blogs geweest. Ik heb hier en daar wat bijgeleerd en ik heb nieuwe inspiratiebronnen gevonden: via { My MiNuTia } kwam ik bijvoorbeeld op deze website. En passant kwam ik ook deze vertalers tegen: AltaVista – Babel Fish Vertalen en Free Translation. Leek me wel handig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.