Feest

naamloos-2.jpg

Gisteren ben ik naar het huwelijksfeest van een van mijn neven geweest. Ik heb vrijwel geen contact met de nichten en neven van mijn moeders kant, maar daarom was het des te leuker dat hij ons allemaal had uitgenodigd. Het is altijd goed om de familie weer eens bij elkaar te zien. Ik had mijn camera wel bij me, maar ik heb uiteindelijk toch geen foto’s gemaakt. Wel jammer, maar ze hadden de zaal zo sfeervol verlicht dat het alleen lelijke flitsfoto’s zou hebben opgeleverd.

Vandaag heb ik een beetje moeite met op gang komen. Harold is vanmorgen naar zijn werk gegaan om nog iets te regelen zodat hij maandag thuis kan werken. Ik heb dus het rijk alleen en dat heeft tot nu toe geresulteerd in radio luisteren, de zaterdagkrant lezen, e-mail checken en wat ideetjes voor mijn maandopdracht voor Pien noteren… Lekker relaxt, maar nu moet wel weer even de vaart erin: op naar het huishouden! 

Credits: Word art – Jessica Sprague, Echoes of Asia, Swirl – Verena Karolyi Designs, My first flowers, Alphabet – Retrodiva {designs}, Bohemian Collage.