Harolds geheim

Harold zal wel hebben gedacht: als ik het doe, dan doe ik het ook meteen goed. Dus… nietsvermoedend zat ik gisteren bij Piens Atelier te scrappen aan het PAT-album. Om 16 uur vonden de andere dames het tijd voor een kleine (plas)pauze. Ik blijf zitten en krijg van Regina een pizzadoos aangereikt. Ze zegt er iets bij over mijn lay-outs en ik denk nog: volgens mij is dat niet goed. Ze zegt vervolgens nog iets in de trant van: kijk even of het van jou is. Ik maak de doos open… er zit een albumpje in dat ik niet herken:

 dscn8429.jpg

Huh? Maar mijn foto staat erop??? Heb ik ergens aan meegedaan? Wat is dit? Langzaam dringt het tot me door: Harolds handschrift, ‘bride’ en ‘groom’… en op de een na laatste bladzijde:

 dscn8428.jpg

Ondertussen wordt er om mij heen driftig geklikt en geflitst en ritselt er iets achter mij… Harold! Hij gaat op z’n knieën en fluistert: ‘Wil je met me trouwen?’ Ik vergeet het bijna, maar zeg uiteindelijk: ‘Ja!’

Iedereen zat in het complot: Sjoera, Marja, Regina, het hele team! Ik heb helemaal niets in de gaten gehad, al het telefoon-, mail-, post- en smsverkeer is volkomen langs mij heen gegaan. Harold heeft van de week zelfs mijn werk gebeld om vrij te vragen voor vandaag, omdat we na de ‘overval’ zijn gaan dineren en overnachten in Hotel New York!

Lieve PADT-dames: heel, heel erg bedankt voor de bloemen, de mooie kaarten en wensen, het cadeau, de champagne en Sjoera… hoe kan ik je ooit genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan om dit mogelijk te maken!!! En dat je ‘het moment’ dan ook nog hebt moeten missen! Gelukkig hebben de padtarrazi foto’s gemaakt… bekijk de eerste hier.

7 thoughts on “Harolds geheim

 1. Ha Marsha,

  Ha, je bentweer terug! Ik hoop dat je van ‘het moment’ en je verdere verblijf in R’dam hebt genoten, maar zo te lezen is dat prima gelukt! Iheb nog wat foto’s,die zal ik je toemailen!

  Bye,
  PJ

 2. Hoi Marsha,

  Had je berichtje op de group ook al gelezen en volgens mij hebben jullie een erg gezellige tijd in Rotterdam gehad. Genoeg stof om nog jaren over na te praten.

  Ook ik heb nog foto’s voor je en zal ze je doormailen.

  Liefs, Brigitte

 3. Lieve Marsha,

  Ook ik heb maar een paar (euh…iets meer dan..) foto’s gemaakt en zal je een aantal per mail toesturen…
  Zo te lezen hebben jullie het samen erg gezellig gehad met het verblijf in Rotterdam…
  Ik vond het erg leuk om bij het aanzoek aanwezig te kunnen zijn..

  Liefs, Natasja.

 4. nogmaals gefeliciteerd!!!! jammer dat ik er niet bij kon zijn!! Leuk dat jullie het verder zo gezellig hebben gehad in Rotterdam.

  liefs
  Haggith

 5. Hallo Marsha,

  Van harte gefeliciteerd!!! We zijn supertrots op onze collega Harold. Het is een TOPPERTJE!

  Groeten,
  Enrico&Yvonne

 6. Beste Marsha,

  Van harte gefeliciteerd! Wow! Heerlijk om op zo’n roze wolk te zitten!

  Geniet er volop van!

  Jeanette

Comments are closed.