CoBrA

Ben gisteren met vriendin Anita naar het CoBrA Museum in Amstelveen geweest, naar onder meer de expositie De kunst van het verleiden. Er waren voornamelijk heel veel oude reclamefilmpjes te zien, dat was wel grappig. Ik denk dat deze tentoonstelling door het matige zomerweer en alle reclame die ervoor is gemaakt (door die mannen van de Gamma-reclame) veel bezoekers heeft getrokken, want sommige interactieve onderdelen vond ik een beetje ranzig. De tentoonstelling loopt nu ook op z’n einde.

Naast de permanente collectie was er ook een speciale Corneille-tentoonstelling ter ere van zijn 85ste verjaardag.

corneille-somedays.gif 

Ik vind het altijd weer fascinerend om te ontdekken wat zo’n schilderij voorstelt. Sommige zijn voor mij echt onbegrijpelijk, maar wel mooi.

p9080164.jpg

Na het museum zijn we wat gaan drinken en hebben we nog even een snel rondje door het winkelcentrum gemaakt. Ik heb een cadeautje voor de buurvrouw gekocht bij Sabon:

sabon_pic.jpg

De winkels gingen al gauw dicht en na een korte stop bij Anita’s huis zijn we op aanbeveling van mijn broer doorgegaan naar het leuke Knus voor margarita’s, montadito’s en chocoladefondue.   

One thought on “CoBrA

  1. Yes, het is me gelukt! Ik sta op je blog met foto en al! Ik vond het in ieder geval heel gezellig en hoop je gauw weer te spreken.
    Liefs, Anita

Comments are closed.