The Police

Het schijnt dat prinses Máxima er was en Albert Verlinde… maar ik was er ook! Samen met Harold heb ik gisteren het concert van The Police in de Amsterdam Arena bijgewoond. Harold vond het helemaal geweldig, eindelijk een concert waar ‘echte’ muziek werd gespeeld. En ik vond vooral de oude hits superleuk en supergoed. Ja, dit is weer zo’n optreden dat ons nog lang bij zal blijven. Harold heeft al aangekondigd dat hij de DVD gaat kopen…

sting_en_nog_net_zi_558664b-gpd.jpg

NB. Het voorprogramma Fiction Plane, met Stings zoon Joe Sumner, was trouwens ook erg goed. Ik heb nog weinig voorprogramma’s gezien die mij zo konden boeien. Als Joe Sumner met zijn stem de hoogte ingaat, klinkt hij trouwens net als zijn vader.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.