PAT I

…was geweldig! Alles liep gesmeerd, we hebben lekker gewerkt, de deelnemers waren enthousiast en iedereen ging naar huis met een album dat alleen nog een paar ‘finishing touches’ nodig heeft. Ik heb zoveel aardige mensen ontmoet (o.a. lezers van dit blog!)  en zoveel mooie foto’s gezien dat ik het niet eens onder woorden kan brengen. Door die mooie foto’s krijg je spontaan vakantiezin; ik heb er in elk geval weer een lijst potentiële vakantiebestemmingen bij… En ondanks dat het PADT het album heeft bedacht, maakt iedereen er met z’n eigen foto’s en details toch weer z’n eigen ding van. Ik vond het echt top!

Vandaag moest ik echt even bijkomen van alle indrukken. Ik heb heerlijk lang uitgeslapen en daarna, met een boek, nog even van het zonnetje genoten in de tuin. Morgen ga ik weer nadenken over het werk, het huishouden, de boodschappen, sporten (!), scrappen en weer een nieuwe knipklus… want zaterdag 13 oktober is PAT II!