PAT I

…was geweldig! Alles liep gesmeerd, we hebben lekker gewerkt, de deelnemers waren enthousiast en iedereen ging naar huis met een album dat alleen nog een paar ‘finishing touches’ nodig heeft. Ik heb zoveel aardige mensen ontmoet (o.a. lezers van dit blog!)  en zoveel mooie foto’s gezien dat ik het niet eens onder woorden kan brengen. Door die mooie foto’s krijg je spontaan vakantiezin; ik heb er in elk geval weer een lijst potentiële vakantiebestemmingen bij… En ondanks dat het PADT het album heeft bedacht, maakt iedereen er met z’n eigen foto’s en details toch weer z’n eigen ding van. Ik vond het echt top!

Vandaag moest ik echt even bijkomen van alle indrukken. Ik heb heerlijk lang uitgeslapen en daarna, met een boek, nog even van het zonnetje genoten in de tuin. Morgen ga ik weer nadenken over het werk, het huishouden, de boodschappen, sporten (!), scrappen en weer een nieuwe knipklus… want zaterdag 13 oktober is PAT II! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.