Déjà vu

Ik volg een aantal blogs via Bloglines. Elke keer als ik ergens een interessante blog tegenkom, zet ik ‘m in mijn lijst met feeds. Sommige blogs skip ik vrijwel meteen weer en anderen bekijk ik zo regelmatig. Heel vaak beperk ik me tot alleen ‘plaatjes kijken’, dan lees ik de tekst niet eens. Zo ‘lurk’ ik wel eens op d’Blogala en via deze weblog kwam ik vandaag terecht op die van Mae Jane. En daar zag ik dit:

1225735261_ed2cc399a6.jpg

Doet het jou ook ergens aan denken, Susanne? Ik moest er in elk geval erg om lachen… Net als mijn vriendin Susanne en ik, heeft Mae Jane kennelijk iets dit soort konijntjes

One thought on “Déjà vu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.