Bierviltje?

Voor een Piens Atelier-project had ik bierviltjes nodig. Maar hoe kom je aan bierviltjes? Meestal heb je die gewoon. Of niet, in mijn geval. Koop je ze in een winkel?

De slijter bij de supermarkt heeft viltjes, maar niet in de vorm die ik in gedachten heb. De slijter lacht me nog net niet uit als ik vraag of ze ook ronde hebben. Nou ja, de gemiddelde bierviltjeskoper zal de vorm ook wel niet zo belangrijk vinden, dus dat vergeef ik hem. Nee, dan z’n gouden tip: volgens hem moet ik zo’n bruine kroeg zoeken met van die tapijtjes op tafel, ‘Ha, ha, ha…’

Bedankt meneer, daar kom ik verder mee… Toch zette hij me wel op het goede spoor: De Gezelligheid. Geen tapijtjes te bekennen, maar wel bierviltjes!

dscn8636.jpg 

Dankzij Hilde heb ik nu niet alleen ronde, maar wel zes verschillende soorten viltjes: ovaal, vierkant, grote én kleine! Ze is ze zelfs bij de buurkroeg gaan halen! Superbedankt Hilde, ik denk dat ik nu meer dan genoeg bierviltjes heb voor meerdere versies van dit project!

3 thoughts on “Bierviltje?

  1. Aha, dus zó kom je aan je materiaal! Geweldig zeg.. ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken!
    Fijn weekend!

  2. Ehhhh Marsha ik durf het haast niet te zeggen maar mocht je er nog te kort komen…………

  3. Hahaha, wat een grapjas he zo’n man… een bruine kroeg met tapijt op de tafels… Wel fijn dat je ze gevonden hebt trouwens en ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken.

Comments are closed.