Opgeruimd staat netjes

12102007211.jpg

Een van mijn collega’s begon vanmorgen al te sputteren: ‘Het is nog geen voorjaar hoor!’, maar ik had dringend behoefte aan een grote schoonmaak. En het is me in mijn eentje gelukt om een hele papierbak te vullen. Aaah, dat voelt goed! Toch ben ik nog niet helemaal klaar. Volgende week is het herfstvakantie en zonder docenten en leerlingen in de buurt heb ik dan rustig de tijd om een aantal zaken eens goed op orde te brengen!

Ik ga niet de hele week werken hoor, ik heb mezelf ook een aantal scrapdoelen gesteld en Harold is ook thuis, dus we gaan vast ook nog wel iets leuks doen. Mijn ‘vakantie’ begint in elk geval goed: morgen is PAT II!  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.