‘Gij zult altijd aan uw huis klussen’

dscn8799.jpg

Harold is deze week aan het klussen in de hal. Gisteren en vandaag heeft hij de trap in de grondverf gezet. Het ziet er al heel mooi uit, veeeel beter dan het was! Wat minder is, is dat er gisterochtend water op de trap lag… uit de badkamer. In eerste instantie dachten we dat het douchescherm niet goed had gezeten, maar Harold vertrouwde het toch niet en heeft vanmorgen het luikje onder het bad losgemaakt. Het is goed mis: het hout waar het bad op steunt is helemaal rot…

Vanmiddag hebben we maar vast een rondje doe-het-zelfzaken gedaan om onze opties op een rij te zetten. Conclusie: we voelen allebei weinig voor lapmiddelen en willen het bad het liefst vervangen voor een inloopdouche. Dat wordt dus een hele onderneming. Net nu we dachten eindelijk aan de laatste klusloodjes te zijn begonnen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.