Site icon Marsha.

Kreadoe

Ik besef dat mijn vorige bericht misschien wat abrupt eindigde, maar dat zit zo: ik zat vanmorgen te schrijven en heb daarbij de tijd niet helemaal in de gaten gehouden. En opeens zag ik dat het al 10.10 uur was… en toen heb ik heel snel op de ‘publiceerknop’ gedrukt. Want ik moest mijn tanden nog poetsen, mijn spullen nog pakken, naar het station fietsen, een kaartje kopen en de trein van 10.40 uur naar Utrecht halen: ik ging met mijn collega Hanneke naar de Kreadoe-beurs.

Eenmaal binnen (we hadden onze kaarten gelukkig online gekocht en hoefden niet lang in de rij te staan), hebben we eerst Regina opgezocht in de stand van Pien’s Atelier. Die was er helemaal klaar voor en de stand stond er mooi bij. Ik heb nog even naar Marja gezwaaid, maar daarna heb ik ze helaas niet meer opgezocht… Je komt op zo’n beurs echt ogen en tijd te kort!   

 

Hanneke en ik hebben echt niet alles kunnen zien en dat terwijl we zelfs nauwelijks de tijd hebben genomen om een broodje (kroket) te eten. Ik was uiteraard erg gericht op de scrap- en stempelgerelateerde stands en daar waren er toch wel veel van… Hoewel ik veel van hetzelfde heb gezien, heeft iedere standhouder toch ook wel weer iets anders bij zich. Als je niet oppast vliegt het geld je portemonnee uit!

We hebben veel leuke toepassingen van vilt gezien: van kleding tot poppetjes (maar ook wel weer veel van hetzelfde trouwens), hele mooie en hele lelijke kralen, leuke sjaals die je volgens de verkoopster in een uur kunt breien en nou ja, sommige dingen had ik zo wel willen meenemen, ware het niet dat ik zeker weet dat ik daar op dit moment echt geen tijd voor heb. Dus heb ik overal kaartjes van meegenomen, voor het geval dat…

Met flink wat verjaardagsgeld op zak, kon ik een aantal zaken echt niet laten liggen:

 

Nauwelijks zichtbaar op de foto, maar wel een van de belangrijkste aankopen, is een harmonicamap voor 30×30 papier. Daar was ik al zoooo lang naar op zoek! Een andere langgekoesterde wens die vandaag in vervulling is gegaan, is deze:

 

Daar ga ik zeker nog veel plezier van beleven!

Iets na half vijf verlieten Hanneke en ik de Jaarbeurs weer. Ik vond het een leuke dag, best inspirerend, maar ook wel vermoeiend. Moe en tevreden, dat ben ik.

Exit mobile version