Troep

dscn9027.jpg

OK, één deadline gehaald en nog een paar te gaan… Het is een wonder dat ik nog iets kan vinden in deze puinhoop. Normaal gesproken ruim ik na elk werkstuk op, maar nu is dat er een beetje bij ingeschoten. Ik moet ook serieus tijd gaan inplannen om te scrappen. Het is echt niet te geloven hoeveel afspraken en ‘evenementen’ Harold en ik hebben op dit moment. Ik dacht trouwens dat ik het wel aardig op een rij had, maar om een of andere duistere reden komt er steeds meer bij… 

One thought on “Troep

  1. Ja, ik zie het al, daar is hard gewerkt! Ondanks de ‘sporen’ toch heel leuk, zo’n kijkje in je scrapspace!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.