Feest

dscn9060.jpgdscn9066.jpgdscn9073.jpgdscn9083.jpgdscn9088-1.jpgdscn9093.jpg

Vrijdagavond was er een groot feest in de Passenger Terminal Amsterdam, omdat onze school 10 jaar bestaat. Het thema was ‘a touch of red’, vandaar de rode sjaal. Het koste ons wat moeite om er te komen (Harold had file, kortingskaart vergeten, trein gemist, wind en regen), maar het was het uiteindelijk wel waard: we hebben lekker gegeten, veel collega’s gezien, onze ogen uitgekeken, genoten van de band, ons verwonderd over de zangkunsten van collega’s en nog een staartje meegepikt van een optreden van Berget Lewis. Want als je met het openbaar vervoer gaat, moet je helaas ook weer op tijd terug…

Was maar goed ook, want zaterdagochtend werd ik om 10 uur weer verwacht bij Sposa Bella. Dit keer heb ik mijn moeder en tante Gerry geshowt welke ‘bruidsjaponnen’ ik vorige week heb gepast. Ook nu zal ik er niet verder op in gaan, maar ik kan toch een tipje van de bruidssluier oplichten: ik ben er uit!

Na de bruidsmode zijn we doorgegaan naar Amersfoort, voor een lunch bij Coffee Corazon in de Krommestraat (broodje warme kip was erg lekker) en daarna hebben we nog een heel klein beetje gewinkeld. Bij LVT bijvoorbeeld, daar hebben ze allerlei leuke cadeaus en hebbedingen.

Mijn moeder en tante gingen weer op tijd naar huis en daarna hebben Harold en ik eigenlijk alleen maar op de bank gehangen. Tot het eten hebben we een filmpje gekeken en daarna zijn we gewoon TV blijven kijken:

 tv-gids.jpg

Eigenlijk al Harolds favorieten op één avond. Voor mij niet iets om elke zaterdag te herhalen, maar voor een keer best aangenaam. Het kan tenslotte ook niet élke avond feest zijn!