Zondag

dscn9280.jpg

Ik vond vanmorgen een chocoladeletter in mijn laars. Sinterklaas vond blijkbaar dat -ie verdacht dicht bij de haard stond. In Harolds schoenen zat niks… Hmm, hoe zou dat toch komen? Ik heb mijn letter wel met hem gedeeld hoor!

We voelen ons niet opperbest vandaag. Harold heeft vrijdagnacht lopen spoken en heeft daar nu nog last van. Het ziet er naar uit dat hij een voedselvergiftiging heeft opgelopen. Hij is ervoor naar de huisartsenpost geweest en daar hebben ze hem zetpillen gegeven en nu gaat het weer de goede kant op. Ikzelf heb sinds vrijdag last van mijn keel. Bij vlagen heb ik geen tot weinig stem. Tot nu toe lijkt het elke dag erger te worden, dus het is te hopen dat het niet nog erger wordt.

We hebben het vandaag daarom rustig aan gedaan. Het leek ons mooi weer en dus zijn we een stuk naar het centrum gelopen (en weer terug). Eenmaal buiten was het wel wat fris, maar uit de wind en in de zon was het prima te doen!

dscn9191.jpgdscn9192.jpgdscn9193.jpgdscn9194.jpg

One thought on “Zondag

  1. oh ik hoop niet dat jij ook keelontsteking krijgt! wordt maar gauw weer beter. had jij geen voedselvergiftiging? Had je niet hetzelfde gegeten als Harold?

    Lieve Marsha, bedankt nog voor je lieve e-kaartje!!

    liefs,
    haggith

Comments are closed.