Ziek

Ik ben ziek, de hele week al. Eerst had ik geen stem, toen werd ik verkouden en daarna ook nog misselijk en wankel op de benen. Inmiddels zijn mijn stem (nog wel wat hees) en eetlust terug. Nu de verkoudheid nog… hatsjoe.

Die misselijkheid zat me behoorlijk dwars. Ik had echt nergens zin in. Als ik niet sliep, zat ik een beetje achter de computer, ging ik een beetje lezen (ben toch ook maar aan Harry Potter nr 7 begonnen) of een klein beetje scrappen. Alles maar een beetje want zodra ik het weer voelde opkomen, kon ik alleen maar voor me uit staren. En de hele dag TV-kijken… dat is echt vreselijk. Ik vind vaak al dat er ‘s avonds niks op is; nou, overdag is dat nog veeeel erger!

Harold heeft uitstekend voor me gezorgd. Hij heeft me toegedekt, kopjes thee gebracht en zakdoeken en heeft de verwarming nog maar eens een graadje hoger gezet. Hij heeft boodschappen gedaan en (voor zichzelf) gekookt. Gisteravond is hij zelfs alleen naar de stad geweest om sinterklaascadeaus te kopen. En vanmorgen… stond-ie zelf op met een zere keel. Dat voorspelt niet veel goeds, ben ik bang!

Voor mij is het dus gelukkig wel bijna voorbij en dat is maar goed ook, want vanavond begint POWWIII! Ik heb er zin in. Ik kan Harold tussendoor toch vast wel even een kopje thee brengen?!   

One thought on “Ziek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.