Love, marriage & party

‘Wie is de bruid?’ Tja, als twee aanstaande bruiden samen naar een beurs gaat, maak je het de standhouders ook wel een beetje lastig… Sandra en ik hebben ons gisteren laten voorlichten op de Love & Marriage beurs in Zwolle. Nou ja, voorlichten: we hebben ons laten overladen met foldermateriaal. En we hebben een hele lange, maar mooie bruidsmodeshow gezien. (Onze jurken zaten er -gelukkig?- niet bij!)

Ik vond het aanbod op de beurs een beetje tegenvallen en ook had ik iets meer variatie verwacht: er stond bijvoorbeeld maar één stand met bloemen en één stand met bruidstaart. En dat zijn toch dingen waar Harold en ik ons bijvoorbeeld nog niet in hebben verdiept. Er waren wel veel fotografen en daar waren we gelukkig erg in geïnteresseerd. Al met al vond ik het leuk om dit met Sandra te doen, maar ik vraag me af of we er uiteindelijk wijzer van zijn geworden…

dscn9305.jpg

Veel eerder dan verwacht zat ik weer in de trein terug naar Amersfoort. Niet zo heel erg, want Harold en ik moesten nog naar Amsterdam voor de verjaardagsborrel van mijn broer en zijn vriend. Harold is echt snotverkouden geworden, maar op de een of andere manier is hij er tot nu toe niet zo ziek van als ik vorige week. Gelukkig maar, want hij voelde zich dus toch goed genoeg om mee te gaan!

dscn9322.jpgdscn9331.jpgdscn9345kopie.jpg