Tags of Christmas

Ik ben nu al op verschillende blogs links tegengekomen naar Tim Holtz. Hij heeft fantastische tutorials op z’n blog staan met allerlei stempeltechnieken. Ik weet helemaal niks van stempelen (ik doe altijd maar wat) en ik heb niet al die mooie spullen die hij gebruikt… maar het ziet er in elk geval geweldig uit en ik steek er toch heel wat van op!

2 thoughts on “Tags of Christmas

 1. hoi marsha,

  wat een keileuke website! wat een talent!

  ik herkende zelfs mijn manager en de planner!

  tot morgen!

  groetjes lodewien

  Like

 2. Wat lees ik hier nou toch Marsha? Jij “doet altijd maar wat”??? Hihihi… ik ben ook niet zo’n stempelaar hoor… met alfabetten zie je mij nog wel eens in de weer maar verder… Ik vind het echt GEWELDIG wat die man allemaal doet met wat inkt – ik had geen flauw benul dat je dit soort technieken allemaal kon toepassen (zoals spuiten met water bijvoorbeeld). Ik leer er ook heel veel van!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.