Christmas spirit

Sinterklaas is weg, tijd voor kerst! Gisteren hebben we op het werk ons kantoor in kerstsfeer gebracht. We hebben een eer hoog te houden, want collega Heleen (die hier meestal voor zorgt) moet een operatie ondergaan en is daardoor even uit de running.

Sky Radio zorgde voor een passende soundtrack, maar ik moet zeggen dat we er nu al ontzettend melig van werden… of zou het gewoon komen omdat het vrijdag was?

 dscn9558.jpg

Hoe dan ook, het is ons best aardig gelukt:

dscn9541.jpgdscn9543.jpgdscn9549.jpg

‘s Middags gingen Hetty en ik bij Heleen op bezoek. Haar operatie is pas in januari en tot die tijd moet ze het heel rustig aan doen. Dat is echt niks voor Heleen en daarom hebben we haar een ‘overlevingspakket’ gebracht met boeken, DVD’s, breiwol, een puzzelboekje, tijdschriften, kaarsen, materiaal om kaarten te maken, wat lekkers en natuurlijk heel veel lieve wensen van de opleidingsteams. Ik denk dat ze er wel een deel van de wachttijd mee kan verdrijven en anders hebben we haar in elk geval flink verrast!

 dscn9555.jpg