Kerstshow

Harold heeft vandaag in de tuin gewerkt: bladeren opvegen, bloembakken opschonen, de druif snoeien; dat soort werk. We moesten ook nog een mand vullen met violen, maar helaas was de grond op. Tijd voor een tripje naar het tuincentrum dus… waar het nu volop kerst is. Het was druk!!! Lange rijen bij de kassa en je kon echt nauwelijks iets zien! Alleen paars is kennelijk niet zo populair, want daar kon ik gemakkelijk even een foto maken…

dscn9581.jpgdscn9583.jpg

Eigenlijk hadden we niks nodig. Ballen en slingers zat, we moeten alleen een paar lampjes vervangen (die we overigens niet konden vinden!). Toch heb ik een paar ‘slingers’ gevonden, waar ik meteen een goede bestemming voor in gedachten had: onze kroonluchter. Vorig jaar heb ik er ook geprobeerd een kerstdraai aan te geven, maar het resultaat was niet zo geslaagd. Deze nieuwe slingers zijn ideaal: heel licht en luchtig en als de lamp aan is, glinstert het subtiel. 

dscn9604.jpg

Mijn eerste kerstversiering hangt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.