Verkleedpartij

Volgende week hebben we ons jaarlijkse kerstfeest op het werk. Het is nog geheim waar we naartoe gaan, maar het thema is in elk geval ‘Tirol’. Tijd dus om de Heidi- en Peterpakjes van zolder te halen of als je die niet hebt… te huren. Alex en ik durven zoiets uiteraard niet, maar onze collega Hetty wel! En wij hielpen haar vanmiddag maar wat graag met uitkiezen:

collage3.jpg

We waren bij Terschuur in Bussum. Ze hebben daar fantastische kostuums: van koninklijke japonnen en mantels tot allerhande beesten en van ananashoofdtooi (voor het carnaval in Rio?) en ridderlaarzen tot dikke wollen kousen voor bij Hetty’s outfit.

Alex is ook niks te gek: die zet echt alles op d’r hoofd. Ik heb het gehouden bij één tiara en géén foto… Hetty en de mevrouw van de winkel hebben me ook geen Tiroler jurk aan kunnen meten. Ik weet het wel: die kans krijg ik nooit meer. Maar ik ben zo bang dat ik het koud krijg, daar waar we heen gaan. Dus ik denk meer aan een dikke trui, wollen sjaal, handschoenen en eventueel een muts… Bovendien heb ik mijn kans in 1975 al eens gehad:

 m.jpg