Winters licht

dscn9873.jpgdscn9876.jpgdscn9892.jpgdscn9895.jpgdscn9911.jpgdscn9920.jpgdscn9935.jpgdscn9945.jpgdscn9948.jpg

Dit zijn slechts een ‘paar’ foto’s die we vanmorgen hebben gemaakt tijdens een winterse wandeling in het bos. Het was Harolds idee, deze wandeling, vóór de dooi in zou vallen. En wat een superidee! Het is dat de accu van mijn camera het bij -7 niet zo heel lang volhoudt en je vingers er bijna afvriezen bij die temperatuur, anders had ik wel uren door kunnen gaan: bij elke stap zag ik weer iets moois!

NB. De eerste foto heb ik natuurlijk niet in het bos gemaakt… die is van de hortensia in onze voortuin.

2 thoughts on “Winters licht

  1. Ja Marsha, wat was de natuur weer prachtig hé. Ik genoot er ook van tijdens het stappen met m’n 2 hondjes.
    Straks Fijne Kerst! Groetjes, Linda

  2. Wat een prachtige foto’s Marsha! Ik denk dat half Nederland er bevroren vingers aan over heeft gehouden (inclusief ondergetekende…). Maar het was het meer dan waard! Zoiets moois krijgen we misschien wel in jaren niet meer te zien!
    PS Thanx voor je lieve berichtje met kaars… much appreciated!

Comments are closed.