Scraplift

Van de week zag ik deze lay-out op Celine Navarro’s blog:

 celine-navarro.jpg

Ik vond ‘m zo leuk dat ik ‘m meteen bij mijn favorieten heb gezet. Ik had dat Making Memories papier nog liggen, dus het leek me een goed idee om te ‘liften’. Nou, dat ‘liften’ gebeurde dus iets sneller dan ik eigenlijk in gedachten had! Gisteren postte Celine namelijk een herinnering voor een scrapliftchallenge… En ik had vandaag verder geen plannen, dus… dit is ‘m geworden:

 scraplift-celine-navarro.jpg

Translation: ‘Earlier this week I saw this lay-out on Celine Navarro’s blog. I liked it so much, that I added it to my favorites. I had that Making Memories paper laying around, so it seemed a good idea to ‘lift’. Well, that ‘lifting’ happened faster than I imagined. Because yesterday Celine posted a reminder for a scraplift challenge… And I didn’t have any plans for this afternoon, so this is what I created:’