Gezellig Oud & Nieuw

Onze oudejaarsavond hebben we doorgebracht bij Jos en Hilde in Zwolle:

dscn0398.jpgdscn0403.jpg

Het was erg gezellig en de tijd tot 00.00 uur vloog om!  

dscn0406.jpg

Na het aftellen, het proosten en de gelukwensen, gingen we naar buiten om van het vuurwerk te ‘genieten’.

dscn0412.jpg

Het was al erg mistig geworden, maar gelukkig was het ‘zien’ niet zo belangrijk bij Jos’ honderdduizendklapper. Ondertussen probeerde ik mijn familie te bellen, wat niet gemakkelijk was, maar uiteindelijk (voice-mails en sms-sen meegerekend) wel is gelukt. Daarna kon het feest wat mij betreft losbarsten!

dscn0419.jpgdscn0423.jpgdscn0425.jpgdscn0429.jpgdscn0444.jpgdscn0450.jpg

Tegen half drie werd ik echt moe en besloten we naar huis te gaan. De mist leek iets minder te zijn geworden en Harold had op Henks computer de voorspellingen bekeken, dus we durfden het wel aan. Dachten we. Want op de singel konden we al geen hand voor ogen meer zien. We zijn direct omgekeerd (wat heel eng was) en teruggegaan naar De Gezelligheid.  

dscn0453.jpg

Hilde heeft in de woonkamer supersnel een slaapplaats voor ons geprepareerd en om 02.50 uur lag ik, in een geleende pyjama, op één oor. Ik kon de slaap niet echt vatten, maar ik lag wel comfortabel en veilig in bed en daar ben ik heel dankbaar voor!

Vanmorgen kwam Hilde om half negen met de kinderen naar beneden. Ze deden heel zachtjes (Tess kan echt heel goed fluisteren) en daarna heeft ze ze nog zo’n anderhalf uur stil weten te houden. Daarna ontwaakte iedereen en hebben we met z’n allen ontbeten.

dscn0495.jpg

Eenmaal thuis heb ik lekker lang onder de douche gestaan en daarna ben ik in een joggingbroek op de bank gaan hangen. Ik ben zelfs nog even in slaap gevallen. Aan het einde van de middag hebben Harold en ik naar Pirates of the Caribbean III gekeken, daarna gegeten en nog heel even TV gekeken. Harold viel toen echt om van de slaap (om 20.30 uur!) en is naar bed gegaan. Wat een watjes!!!