Driekoningen

Ben terug uit België, waar ik een paar dagen heb doorgebracht bij mijn vader en Klari. Vandaag is het Driekoningen en we hebben gemerkt dat dat in België gevierd wordt. Vanmorgen kwamen er in elk geval kinderen aan de deur om te zingen (Sorry, geen foto: ik had m’n pyjama nog aan…) en mijn vader heeft ‘s middags een driekoningentaart gehaald bij de bakker. We waren bedacht op de boon die er volgens onze informatie in zou moeten zitten, maar Harold haalde er iets heel anders uit…

dscn0559.jpgdscn0565.jpgdscn0575.jpgdscn0578.jpg

Na de Driekoningentaart hebben we naar een komisch drama gekeken op TV. Zo stond het tenminste in de TV-gids… Maar dat komisch hadden ze beter weg kunnen laten, want zoals je aan onze gezichten kunt zien, viel er niet zo veel te lachen. Het was zíelig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.