Jeugdsentiment

Ooo, kijk nou! Hier keek ik vroeger altijd naar! Ik zie dat er al bijna 58.000 keer naar is gekeken. Ik kijk eigenlijk nooit op YouTube, alleen als er een video op iemands blog staat. Ik loop duidelijk een beetje achter de feiten aan… Maar wel heel leuk om het te zien!

En als je dan eenmaal erop zit, kom je natuurlijk nog veel meer tegen… 

Hiervan hing een poster boven mijn ledikant!

Advertisements

One thought on “Jeugdsentiment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s