Productiviteit

Ik heb een productiviteits-/concentratieprobleem. Op de een of andere manier ben ik op dit moment snel afgeleid. Ik had het vrijdag op mijn werk (al vonden mijn collega’s het ook uitzonderlijk onrustig op kantoor) en gisteren, tijdens de workshop ‘Stitch and scrap’ in Piens Scrapbookstore weer. Marja wees me erop toen ik haar mijn resultaat in de winkel liet zien en ook Harold kon het bij thuiskomst niet voor zich houden: ‘Is dat alles?’

 dscn0789.jpg

Hé, het gaat toch om kwaliteit, niet om kwantiteit?! Ik heb het gisteren in elk geval wel erg naar mijn zin gehad en ik ben vastberaden mijn album tot de laatste steek af te maken. Want ik vind dat werken met stofjes leuk! En het borduren is erg rustgevend en heeft bovendien een groot voordeel: ik hoef het niet op zolder, aan de scraptafel te doen. Je hebt immers alleen je werkstuk, een naald en draad en eventueel een schaartje nodig! Hoe dan ook, hier kun je zien hoe het straks gaat worden…

Ik heb trouwens nog twee werkstukken die ik nog niet heb laten zien:

mv-maandopdracht-dec07-klan.jpgmv-dec07-foto-klant-nr-2.jpg

Ik heb ze een tijdje geleden gemaakt. De foto’s zijn van Anneli Tettero, die zich had opgegeven voor de rubriek ‘Jouw foto, door ons gescrapt’.

2 thoughts on “Productiviteit

 1. Hoi Marsha,

  Ik heb er weinig van gemerkt bij je maar misschien komt het ook doordat ik zelf net zo veel of was het nu weinig heb gedaan.

  Vond het in ieder geval wel gezellig dat je er was en een hele leuke workshop. Ik ben ook zeker van plan om mijn album af te maken alleen nu nog de tijd vinden.

  Groetjes Brigitte

 2. Hoi Marsha!
  Toevallig liep ik tegen jouw blog aan en zag daar de mooie LO”s die je gemaakt hebt met mijn foto’s! Ik had je al laten weten dat ik ze super vind! En leuk dat ze nu ook op de site bij Pien staan…Het is toch leuk om te zien wat iemand met jouw foto’s maakt.

  Groetjes!

Comments are closed.