Geshopt

dscn5503.jpg

            +

dscn5548.jpg

            +

dscn5554.jpg

            =

lente.jpg

Ik ben vandaag eindelijk eens in mijn huiswerk voor de cursus Photoshop gedoken. Vóór maandag moet ik oefenen met paden tekenen. Ik heb het gedaan, maar ik begrijp het nog niet. Een aantal dingen die ik wel begrijp heb ik op het bovenstaande beeld geoefend: selecteren en maskers. Het is de bedoeling dat er een soort eindpresentatie komt met als thema ‘voorjaar’. Vandaar deze wat premature voorbode van de lente… 

One thought on “Geshopt

  1. Ik dacht dat je leuke bloemen geshopt = gekocht had :-) Maar je had ze gefotoshopt, ook leuk! heerlijk he zo iets moois maken in photoshop, je kan er zo veel leuks mee doen!
    Geertje

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.