Lingo

Ik ben naar Lingo geweest… niet omdat het mijn favoriete programma is, maar omdat ik iemand ken die geen dag zonder kan: Pepijn (lees daarover hier). Zijn moeder Steffie had gevraagd of ik meeging naar de opname.

Toen ik bij de studio aankwam had een hostess van de Tros Pepijn net ontvoert naar de kleedkamer van Lucille Werner. Steffie mocht niet met hen mee, haar fototoetsel gelukkig wel. Pepijn kwam terug met een enorme Lingo-tas en twee leuke foto’s met Lucille. Daarna begon het grote wachten. Ik weet niet precies hoe laat we naar binnen mochten, maar het duurde lang en ook de opnamen duurden lang: ik denk dat we pas om 16.00 uur weer buiten stonden (we moesten er al om 14.00 uur zijn). Maar het was leuk om een keer meegemaakt te hebben en Pepijn heeft het naar zijn zin gehad en daar ging het tenslotte om!

dscn0849.jpgdscn0856.jpgdscn0857.jpgdscn0858.jpgdscn0859.jpg