Overlooked 1: favorite mug

overlooked_t.jpg

Een van de dingen die ik in de planning had voor mijn 34e levensjaar (ik doe niet aan nieuwjaarsvoornemens) is ‘meedoen aan een challenge’. Toen ik Overlooked voorbij zag schuiven, dacht ik dat het er maar eens echt van moest komen. Ik denk dat het de combinatie is van een fotografische en een creatieve uitdaging die me erin aanspreekt. En er worden geen prijzen uitgedeeld, er zijn daarom geen deadlines en het is dus niet iets dat af móet. Ondertussen ben ik alweer bezig met het volgende onderwerp: collecties.

dscn0882.jpg

Waarschijnlijk hebben wij veel, heel veel verzamelingen in huis: boeken, CD’s, LP’s, tijdschriften, knikkers, Lego, lege flessen, kurken, schoenen… ga zo maar door. Van onze (maar voornamelijk Harolds) muziekgerelateerde collecties is dit de meest onzichtbare: complete jaargangen van Top 40- en Mega Top 50-blaadjes. Omdat ze inmiddels niet meer worden uitgegeven en ze Harold nogal dierbaar zijn, lijkt het me een heel mooi onderwerp om de volgende keer over te scrappen.

3 thoughts on “Overlooked 1: favorite mug

 1. Hee Marsha, wat leuk dat je Overlooked ook bent tegengekomen! Ik loop de eerste challenge “achter”, d.w.z. ik moet hem nog scrappen maar ook hier staat de tweede op stapel. Ik vind het een heel leuk idee en het feit dat er niets “moet” is een prettige bijkomstigheid.
  (P.S. hoe is het met Sonja? Wij vinden het hier behoorlijk lastig).
  (P.S. 2 er ligt hier nog steeds een cd met de foto’s van Harold’s aanzoek… ik vergeet hem steeds op te sturen)

 2. Hoi, leuk om een weer een Nederlandse “overlooker” tegen te komen.
  Vind je lo prachtig!

 3. Loved your page of your favorit mug.
  Looking forward to see your next.
  -elin-

Comments are closed.