Overlooked 1: favorite mug

overlooked_t.jpg

Een van de dingen die ik in de planning had voor mijn 34e levensjaar (ik doe niet aan nieuwjaarsvoornemens) is ‘meedoen aan een challenge’. Toen ik Overlooked voorbij zag schuiven, dacht ik dat het er maar eens echt van moest komen. Ik denk dat het de combinatie is van een fotografische en een creatieve uitdaging die me erin aanspreekt. En er worden geen prijzen uitgedeeld, er zijn daarom geen deadlines en het is dus niet iets dat af móet. Ondertussen ben ik alweer bezig met het volgende onderwerp: collecties.

dscn0882.jpg

Waarschijnlijk hebben wij veel, heel veel verzamelingen in huis: boeken, CD’s, LP’s, tijdschriften, knikkers, Lego, lege flessen, kurken, schoenen… ga zo maar door. Van onze (maar voornamelijk Harolds) muziekgerelateerde collecties is dit de meest onzichtbare: complete jaargangen van Top 40- en Mega Top 50-blaadjes. Omdat ze inmiddels niet meer worden uitgegeven en ze Harold nogal dierbaar zijn, lijkt het me een heel mooi onderwerp om de volgende keer over te scrappen.

3 thoughts on “Overlooked 1: favorite mug

  1. Hee Marsha, wat leuk dat je Overlooked ook bent tegengekomen! Ik loop de eerste challenge “achter”, d.w.z. ik moet hem nog scrappen maar ook hier staat de tweede op stapel. Ik vind het een heel leuk idee en het feit dat er niets “moet” is een prettige bijkomstigheid.
    (P.S. hoe is het met Sonja? Wij vinden het hier behoorlijk lastig).
    (P.S. 2 er ligt hier nog steeds een cd met de foto’s van Harold’s aanzoek… ik vergeet hem steeds op te sturen)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.