Warhol

Op mijn werk zijn we het afscheid van een van de collega’s aan het voorbereiden. In het team waar ik werk, hebben we zo onze eigen afscheidsrituelen: een map met van ieder teamlid een A4tje voor degene die weggaat, een themafeestje, een speech, een afscheidslied, vaak ook nog iets van een sketch of een spel en uiteraard de uitreiking van een weloverwogen cadeau.

Een uitnodiging mag ook beslist niet ontbreken: één voor de genodigden en één voor de vertrekkende collega zelf. Soms met een cartoon gemaakt door een collega, soms met foto’s of iets wat met het thema van het feest te maken heeft. In dit geval staat de binnenkant in het teken van ‘film’, maar de buitenkant… daarvoor hadden we iets heel specifieks in gedachten. En daarvoor moest ik toch wat uurtjes achter de computer. De uitnodigingen gingen dit keer dan ook iets later de deur uit dan gebruikelijk, maar ze zijn wel prachtig gelukt!

kaart.jpg

One thought on “Warhol

  1. Ooohhh, heb jij die mooie uitnodiging gemaakt die ik vandaag ik mijn postvakje vond? Dat wist ik niet…Wat cool! Het is toch niet zo dat die betreffende collega ook af en toe spiekt op jouw site, of wel?
    Deze collega in elk geval wel, ennuh: eet smakelijk! ;-)
    Groetjes, Esther

Comments are closed.