Nieuwe snit

Het is me gelukt: ik ben naar de kapper geweest! Ik ben er iets voor twaalf uur naartoe gesjeest en de kerkklokken luidden toen ik aan kwam fietsen. Ergens tegen drie uur (!) liep ik weer naar buiten. Het is echt ongelooflijk hoe lang ze er bij Kinki over doen om je van een knip- en kleurbeurt te voorzien, maar ach… het is er wel gezellig en na afloop heb je ook wat. Dit bijvoorbeeld:

dscn1153.jpg

Mijn ‘scheiding’ zit aan de andere kant! Het lijkt zo trouwens wel kort, maar dat valt eigenlijk best mee.

dscn1159.jpg

Er zitten drie kleuren in: heel donker bruin, iets lichter bruin en koper. Bij deze laatste foto is de kleurbalans niet goed, dus wees gerust! (Geen idee wat ik met die hand aan het doen ben. Evenwicht bewaren???)

Verder ben ik vandaag natuurlijk weer met een paar projectjes bezig. Voor één van die projectjes moest ik vanmiddag (met mijn net door de kapper zeer wild gestylde haren) naar een postzegelzaakje. Laat ik het zo zeggen: ik voelde me erg opvallend. Voor datzelfde projectje heb ik ook dit gebruikt: 

dscn1115.jpg

Maar daarover een andere keer meer… Fijne Valentijn morgen!!!

3 thoughts on “Nieuwe snit

  1. Wow! Staat je goed, Marsha! Ik hoop het morgen ‘live’ te kunnen bewonderen..
    En een goeie ‘cliffhanger’: ik ben nu wel errug benieuwd naar jouw Valentijnsdag!
    Veel plezier alvast!

  2. Wow, vergeet ik even een paar dagen om je blog te checken, mis ik je nieuwe look! Erg mooi zeg, en zo hip! Staat je erg goed!

Comments are closed.