Even chillen

Beetje stil hier aan deze kant… Dat zit zo: al tijdens het feestgedruis afgelopen zaterdag voelde ik me niet zo lekker. En dat is eigenlijk nog steeds niet over. Vandaag ging het al wel beter hoor (geen hoofdpijn meer), dus morgen zal ik proberen mijn energie te hervinden. En dan zal ik zeker meer vertellen over wat er de afgelopen dagen allemaal is gebeurd. Tot die tijd zul je het even moeten doen met foto’s van de prachtige boeketten die we ter ere van onze ondertrouw van onze collega’s hebben ontvangen:

dscn1177.jpg

↑ Harolds collega’s en mijn collega’s. ↓ 

dscn1178.jpg

Ik ga voor nu met een dekentje op de bank, lekker voor de TV hangen… kijken hoe het verder gaat met ‘Mijn tent is top’.  

One thought on “Even chillen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.