Moe maar voldaan

Vanavond was het afscheid van één van mijn collega’s op school. Het was fantastisch! Ik heb 171 foto’s gemaakt! Die zijn vast niet allemaal gelukt, maar dat ga ik later nog wel eens rustig bekijken…

Maar, voor ik mijn bed op zoek, zal ik nog even vertellen wat ik zaterdag heb gekregen. Van Daphne kreeg ik een zelfversierd doosje met inhoud:

dscn1425.jpg

‘Borrowed’ en ‘blue’ kan ik dus inmiddels van mijn lijstje strepen. Volgens Diana (Harolds zus) brengt-ie geluk, want alle dames die ‘m tot nu toe hebben gedragen zijn nog steeds gelukkig getrouwd.

Van Harolds moeder kreeg ik ook een fantastisch cadeau. Nou ja, ik zie het maar zo, want eigenlijk zijn ze natuurlijk van Harold zelf: een enorme stapel zwartwit foto’s van Harold als baby. Ik pak de stapel steeds weer en steeds zie ik weer nieuwe dingen. Het is zo grappig om bepaalde gezichtsuitdrukkingen van nu terug te zien in de baby van toen. En Harolds vader was een echte hobbyfotograaf (die ook zelf z’n films ontwikkelde), dus er zitten ook technische hoogstandjes bij. Prachtig om te zien!

dscn1412.jpg

One thought on “Moe maar voldaan

  1. Wat een leuke cadeautjes!! Harold is dus écht niets veranderd hè, als je die 1ste foto ziet!!!
    Het relaas van het afscheid van Teun kreeg ik via Alex, superfeest geweest hè!!
    En nu vakantie……………geniet van je vrije tijd!

    Liefs Heleen

Comments are closed.