Drie keer raden

dscn1613.jpg

… wat ik gisteren bij PJ heb gedaan! Zaterdag was Tim Holtz bij Pien’s Scrapbookstore om z’n producten te demonstreren. Ik heb maar een deel van de demonstratie kunnen zien (en ik was mijn fototoestel vergeten: stom!!!), maar wat ik wel heb gezien was fantastisch. Dat moesten we dus even uitproberen. Helaas is niet allemaal gelukt (ik ben geen fan van Tims viltjes) en het is ook nog niet helemaal af, maar gezellig was het in elk geval wel! Dit is het voorlopige resultaat:

dscn1622.jpg

Vandaag is het mijn eerste afspraakloze dag van deze (vakantie)week. Zondag gingen Harold en ik onverwachts wéér naar Rotterdam, omdat ik zaterdag kennelijk helemaal in de bonen was geweest: ik had mijn tas met nieuwe (Tim) aanschaf in de winkel laten liggen. Ik hoopte nog op een bezoek aan de Kunsthal, maar daar was Harold niet voor te porren. Uiteindelijk hebben we een heel klein beetje gewinkeld en daarna alleen nog geluncht.

Maandag ben ik op verjaardagsvisite geweest bij Lindy in Kampen. Ik ben ‘s ochtends vroeg met Harold meegereden, dus ik stond er al om 08.00 uur op de stoep. En ‘s avonds tegen 20.00 uur ging ik weer weg… Het was wel een hele leuke dag: toen ik binnenkwam was Lindy net cadeaus aan het uitpakken, daarna moesten de kinderen nog ontbijten, wassen, aankleden, tandenpoetsen etc. Vervolgens moest het hele spul in de auto en gingen we Lindy’s moeder ophalen om naar de markt te gaan:

c20080225.jpg

Op de markt zijn we goed geslaagd. Lindy’s moeder heeft stof gevonden voor een Harry Potter-cape voor een van haar andere kleinzonen, ik ben me te buiten gegaan in een kraam met kantjes en bandjes, Lindy heeft materiaal gekocht voor bretels voor de jongens en we hebben heerlijke warme stroopwafel gegeten.

Vervolgens kwamen we langs een stoffenkraam waar prachtige stof hing voor géén geld. Volgens de verkoper was het stof van een zeer exclusief merk (dus wij meteen grappen over Frans Molenaar en Versace ;-)). Maar goed, het was erg mooie stof en Lindy zag er meteen een leuk rokje in, dus ze vroeg haar moeder of die er een voor haar wilde maken. Ik kan niet navertellen hoe het precies zover kwam, maar we verlieten de kraam in elk geval met twee keer zoveel stof. Het komt erop neer dat Lindy besloot dat haar moeder TWEE rokjes gaat maken:  één voor Lindy en één voor mij en dat zowel haar moeder als ik geen kans meer kregen om nee te zeggen… Ik voel me dus enigszins bezwaard, maar het is ook wel heel leuk, want volgens mij wordt het een heel gaaf rokje. Moeten we elkaar alleen wel van te voren bellen wie ‘m aan mag!