Site icon Marsha.

Bijna voorbij

Laatste dag van de vakantie… deze keer is-ie echt voorbij gevlogen! Ik heb weer zoveel gedaan: donderdag scrappen voor de Piens Pizzadoos van maart, vrijdag op de thee bij mijn collega Heleen (die nog steeds thuis herstelt van haar operatie), cadeautjes gekocht voor een jarige collega en voor de kersverse dochter van de buurvrouw. En… ik heb mijn jurk gezien! Ik moest een stofstaaltje ophalen bij de bruidsmodezaak i.v.m. de kleding van de bruidsmeisjes en toen lieten ze me m’n jurk zien: nog helemaal in plastic verpakt, maar klaar voor mij om te passen (als ik er aan toe ben)!

Gisteravond hebben we de Idols-finale gekeken bij Frank en Cornélie, buren van verderop in de straat. Ik heb het niet echt gevolgd deze keer, maar van de liveshows heb ik toch best wat meegekregen. Ik had dus niet echt een favoriet, maar ik had wel door dat het spannend ging worden. We hebben al eens eerder een finale bij de buren verderop gekeken (toen won ‘Keep the soul alive’-Boris) en ook dit keer was het erg gezellig.

De kinderen mochten alleen het eerste stukje zien en Jesse is vandaag vast blij om te horen dat de ‘club van Nikki’ heeft gewonnen!

Vandaag moet ik echt nog wat dingen door vóór ik morgen weer aan het werk moet… Eén van die dingen is alvast foto’s uitzoeken voor Scrapalicious, een scrapbookevenement waar ik volgende week naartoe ga. En ik moet nog een aantal cadeautjes inpakken (vind ik altijd erg leuk om te doen). Verder ga ik morgen weer een gastles ‘scrappen’ geven op school, dus daar moet ik ook wat voorbeelden voor verzamelen en meenemen!

Over voorbeelden gesproken: er staan weer nieuwe in de PADT-gallery:

Exit mobile version