Respect

‘Dat is écht mooi. Respect.’ Dat is de reactie die ik van een van de leerlingen kreeg tijdens mijn gastles ‘scrapbooken’ vandaag. Het ‘lesgeven’ was ook dit keer weer leuk om te doen. Ik had een doos met restmateriaal meegenomen, waar de klas gretig gebruik van heeft gemaakt en ik heb gedurende de workshop hele leuke lay-outs zien ontstaan. Ik ben heel tevreden met het resultaat: respect terug!

Ik heb deze keer helaas geen foto’s genomen (hoewel ik mijn camera wel bij me had). Waar ik wel een foto van heb is Alex’ traktatie (een feest voor het oog, maar echt minder voor de lijn):

dscn1692.jpg

One thought on “Respect

  1. Ha Marsha,

    Goed om te horen dat de les goed is gegaan! Toch altijd spannend, of het wel goed uitpakt… jammer dat je geen foto’s hebt gemaakt; had wel wat werkstukken willen zien!

    Bye,
    PJ

Comments are closed.