Scrapalicious

… was fantastisch! Ik heb echt een hele leuke dag gehad. Samen met Haggith, Liesbeth en Natasja van het PADT en nog een heleboel andere enthousiaste scrappers heb ik twee workshops van Celine Navarro en een van Corinne Delis gevolgd. Uiteraard was na afloop niet alles af, maar ik heb gisteren doorgewerkt en het mini-album dat Corinne gaf, is inmiddels klaar. Op de lay-out van Céline ontbreekt alleen nog de journalling (al weet ik na zaterdag dat er voor hetzelfde geld ook nog wel wat lagen bij op kunnen) en ik barst van de inspiratie om mijn nieuwe art journal, gemaakt van een oud boek, helemaal vol te ‘journallen’. Ik heb alleen nog geen gesso om dat waar te maken, maar dat komt nog wel. Foto’s volgen z.s.m.

One thought on “Scrapalicious

  1. Hoi Marsha,
    Ik heb de sites bekeken van Celine Navarro en Corinne Delis en op die laatste staat een filmpje van het weekend. Jij staat daar ook op hè…en nu snap ik ook dat oude boeken gedoe waar jij het over had…erg leuk!!

    Groetjes Heleen

Comments are closed.