Scrapalicious

… was fantastisch! Ik heb echt een hele leuke dag gehad. Samen met Haggith, Liesbeth en Natasja van het PADT en nog een heleboel andere enthousiaste scrappers heb ik twee workshops van Celine Navarro en een van Corinne Delis gevolgd. Uiteraard was na afloop niet alles af, maar ik heb gisteren doorgewerkt en het mini-album dat Corinne gaf, is inmiddels klaar. Op de lay-out van Céline ontbreekt alleen nog de journalling (al weet ik na zaterdag dat er voor hetzelfde geld ook nog wel wat lagen bij op kunnen) en ik barst van de inspiratie om mijn nieuwe art journal, gemaakt van een oud boek, helemaal vol te ‘journallen’. Ik heb alleen nog geen gesso om dat waar te maken, maar dat komt nog wel. Foto’s volgen z.s.m.

One thought on “Scrapalicious

  1. Hoi Marsha,
    Ik heb de sites bekeken van Celine Navarro en Corinne Delis en op die laatste staat een filmpje van het weekend. Jij staat daar ook op hè…en nu snap ik ook dat oude boeken gedoe waar jij het over had…erg leuk!!

    Groetjes Heleen

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.