Smurfenruil

imgp8714-web.jpg

Op mijn werk woedt een levendige ruilhandel in smurfen. Op de computer van Hetty staat een legertje smurfen dat aan het begin van de dag wordt aangevuld en aan het einde van de dag weer is geslonken. Ook bij Harold op kantoor zitten fervente verzamelaars. En nee, ze sparen echt niet allemaal voor hun kinderen! Het zal nu wel snel afgelopen zijn, want Albert Heijn zegt dat de smurfen nu op zijn. 29 miljoen smurfen zijn er uitgegeven (x 15 euro, maar daar denken we maar even niet over na…). Het smurfendorp op de afbeelding is van de kinderen van een collega. Toch leuk om te zien dat het niet alleen om het ‘hebben’ gaat, maar dat ze er ook echt mee spelen!

One thought on “Smurfenruil

  1. Hi Marsha leuk hoor het smurfen dorp Wim vond het ook leuk.
    Nu woensdag een fijne hé, ik was tot 17.30 op school voor Trajectplanner.
    Ga je op morgen bezig met het bruidsgebeuren hoor het wel weer van je fijne avond samen met Harold.
    Groetjes Hetty

Comments are closed.