White space

En toen kwam ik zondag niet meer aan bloggen toe en werd het vorige bericht onbedoeld een enorme cliffhanger. Waar het op neerkwam was dit: donderdag naar een erg leuke voorstelling van Plien en Bianca geweest met mijn broer en vrienden van hem. Zaterdag naar Rotterdam geweest voor een allerlaatste punten-op-de-i-sessie voor Piens Album Track van aanstaande zaterdag. Zondag mijn eigen punten op de i voor wat betreft mijn versie van het album. En nu nog een schepje scrapstress vanwege een andere deadline…

Verder is Harold bezig met een projectje waar we al een tijdje over zaten te dubben: moeten we onze ‘studeerkamer’ omtoveren in een plaats waar ik naast bloggen ook kan scrappen. Ik scrap nu op zolder, maar met name de opbergmogelijkheden daar zijn zeer beperkt en eigenlijk is het ook best fijn om in de winter te scrappen in een kamer mét verwarming.

Harold heeft ergens vorige week besloten dat het er maar van moest komen, dus in de tijd die ik vrijdag op mijn werk was en zaterdag zat te scrappen in Rotterdam, heeft hij behang gekrabd, de rode en blauwe muren van de studeerkamer voorzien van glasvliesbehang, plinten gelegd (echt een mijlpaal, want die kamer moest al 7 jaar van plinten worden voorzien). En als klap op de vuurpijl heeft -ie zondag ook nog de hele kamer wit gesausd. Wat een man hè?!

Over de inrichting heeft Harold ook zo zijn eigen ideeën, dus voor nu scrap ik nog even door en wacht gespannen af wat het gaat worden!       

One thought on “White space

  1. Ik hoop dat Harold in z’n plannen ook een extra stoeltje/krukje meeneemt…!!!

Comments are closed.