Pet weer

Gisteren was het Koninginnedag. Harold voelde zich niet topfit en dus zijn we in Amersfoort gebleven. We zijn wel heel even in de stad gaan kijken, maar de vrijmarkt kon me niet zo boeien. Ik weet niet, volgens mij is het aanbod hier gewoon te ‘nieuw’. Ik bedoel: er wordt een heleboel tweedehands speelgoed aangeboden, maar verder geen brocante-achtige spullen. Niks voor mij dus. We hebben nog wel even een lekker broodje gerookte zalm gegeten, maar daarna hebben we gewoon boodschappen gedaan bij de Dirk. We waren net vóór een regenbui weer binnen en dat was dan onze Koninginnedag…

Vonden we het weer gisteren wat somber, vandaag is het helemaal ‘pet’. In elk geval geen weer om te gaan dauwtrappen. Niet dat we dat van plan waren, want Harold ging vanmiddag naar een voetbalwedstrijd in Heerenveen en ik had mijn zinnen gezet op wat scrapinkopen. Met die inkopen ga ik hopelijk iets heel moois maken, maar eerst moeten mijn ideeën wat meer vorm krijgen. Ter inspiratie ben ik weer eens in de oude foto’s van mijn moeder gedoken. Zo af en toe probeer ik een flinke stapel te scannen. Hieronder een paar van de meest recente aanwinsten:

Oktober 1975: Papa, Mama en Marsha gaan op vakantie naar Rhodos! Oma (in de deuropening) past op het huis en op babyzusje Gytha.

One thought on “Pet weer

  1. Heee hoi Marsha,

    helaas had ik je mailadres niet meer dus doe ik het maar even zo. Vandaag heb ik van Regina de LO’s ontvangen die jij met mijn foto’s hebt gemaakt. En ik wilde je even laten weten dat ze in het echt nog mooier zijn dan op de foto! Echt geweldig! Erg leuk idee om een foto eens uit te printen op een sheet! Zo weer een stukje inspiratie!

    Nogmaals bedankt!

    Groetjes Anneli

Comments are closed.