Uit de prullenbak

Vorige week stond er een nieuwe challenge op Miss P/M, de gezamenlijke blog van DT-collega PJ en haar vriendin Mika. De opdracht was om iets maken van dingen die je uit je prullenbak had gehaald. Eenmaal eruit gevist, moest je de spullen ook daadwerkelijk gebruiken. Ik kon het niet laten en vond in mijn prullenbak:

Daar moest ik toch iets mee kunnen doen. Maar ja, zoals dat vaak gaat: ik vind zo’n challenge hartstikke leuk, maar ik had nog andere verplichtingen en dus ben ik daar eerst maar mee verder gegaan. Tot vandaag, toen ik ontdekte dat ik één stuk cardstock van een bepaalde kleur tekort kwam… Tja, ik kon dus echt niet verder. Maar ik had toch zin om iets te maken… en ik had al een foto gemaakt van het afval. Nou, dit is het geworden:

 

Niet zo schitterend als het boekje dat PJ heeft gemaakt, maar lang niet gek voor iets wat gemaakt is van spullen die ik had weggegooid! 

One thought on “Uit de prullenbak

  1. Hee, wat leuk dat je hebt meegedaan, en wat een super project!!! Helemaal top hoor!!! Leuk toch, wat je allemaal nog met je afval kunt doen???

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.